Денвър – Портланд: Баскетболна прогноза и коефициенти от НБА на Стефан Ралчев

05:30, 08 май 2019
Играе в
Продължават полуфиналите в конференциите в НБА. Във вторник срещу сряда през нощта българско време Денвър приема Портланд в полуфинал №5 на Запад.

До момента серията е 2:2 победи за двата отбора. Денвър има домакинско предимство, но след първите два мача резултатът бе 1:1 – тоест, гостите взеха една победа на чужд терен. Същото се повтори и при двата мача в Портланд – по една разменена победа.

Така петият мач отново е в Денвър, където според мен домакините са фаворити. Така е и според букмейкърите, които дават отчетливо предимство на Нъгетс.

Никола Йокич е големият лидер на Денвър и той просто не показва никаква умора. Центърът прекара 65 минути в третия мач и 39 в четвъртия.

Двубоят е труден за прогнозиране, защото серията наистина е равностойна. Трудно е да скочим на хендикап за домакински успех или пък да търсим много точки в двубоя. Затова просто се спирам на домакински успех за коефициент 1.52 от Bet365.

Към прогнозата ми ще прибавя малко суха статистика за онези от вас, които искат да избягат от крайния изход. Денвър изигра 6 домакинства до момента в плейофите, в които спечели 4 пъти първата част. А общо в 41 домакинства Денвър спечели първата част 27 пъти.

Портланд също се справя добре и от 41 гостувания има 25 спечелени първи части. А в досегашните четири гостувания в плейофите спечели и четирите пъти първите части.

Прегледайте и тази възможност, мисля си, че домакините този път ще спечелят първата част. Джамал Мъри, Никола Йокич, Пол Милсап и компания могат да се справят.

Единичен: Спечелен
НБА, плейофи, полуфинал №5
05:30/8 май
Денвър Нъгетс - Портланд Трейлблейзърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0