Денвър Нъгетс – ЛА Лейкърс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

04:00, 28 ное. 2018
Играе в
Денвър приема Лейкърс в мач тази нощ, който се очертава да бъде много интересен. И двата тима вече са в добра форма, особено гостите, които явно дават сериозна заявка за участие в плейофите.

Още в началото искам да подчертая, че няма да се ангажирам с прогноза за краен изход на двубоя. Този мач наистина крие доста неизвестности макар че имам усещане, че домакините от Денвър ще спечелят двубоя. Въпреки добрата серия на Лейкърс, които спечелиха три от последните си четири двубоя.

Ще потърся любимия си пазар – за общ брой точки в срещата. Спирам се на най-ниския праг, в двубоя да има над 210,5 точки, за да бъде печеливш залогът. Коефициентът към този момент е идеален – 1.55, от онези, които крият малки рискове, но пък спокойно могат да увеличат общата печалба при комбиниран залог.

Денвър бележи средно по 113 точки у дома, което е един приемлив вариант за нас, тъй като Лейкърс напоследък значително увеличи процента на успеваемост при гостуванията – средно по 114 точки. Ще кажете, че има вероятност в двубоя да има и над 218 или дори над 220 точки. Да, така е, но нека започнем предпазливо и да спечелим, пък за тези от вас, които им се рискува, потърсете и по-високия праг от общ брой точки в мача.

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
04:00/28 ное.
Денвър - Лейкърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0