Денвър – Кливланд прогноза от НБА на Стефан Ралчев

05:00, 20 ян. 2019
Играе в
Продължаваме с мачовете от НБА. Този път ще прогнозирам за вас двубоя между Денвър Нъгетс и Кливланд Кавалиърс. 

Ясно е, че се срещат един от най-добрите срещу един от най-слабите отбори. Денвър е на второ място на Запад, като наскоро отстъпи върха на Голдън Стейт. Кливланд е твърдо последен не само на Изток, а в цялата лига с баланс 9/37. У дома Нъгетс са 19/4, а кавалерите имат баланс като гости 4/20.

Така че всичко е ясно, но трябва внимателно да подбера подходящ пазар, за да може и коефициентът да е приличен. Когато погледнете статистиката, виждате, че Денвър има 1 загуба в последните си 14 домакинства и цели 13 победи!!! Поражението дойде наскоро от Голдън Стейт. Така че мисля няма трезвомислещ човек, който смята, че Нъгетс ще паднат точно от Кливланд.

Прогнозата ми е, че домакините от Денвър Нъгетс ще реализират над 117,5 точки в двубоя. Коефициентът е от Palms Bet и към този час е 1.85.

В три от последните пет домакинства Денвър успя да мине тази граница. Надявам се и сега да го стори особено, когато срещу него излиза най-слабия противник в Лигата. 

Другото ми предложение е в двубоя да има над 217,5 точки от Ефбет за коефициент 1.90. Много се надявам домакините от Денвър да отбележат около 120 и нагоре точки. А Кливланд също да стигнат до около 100, макар че домакините са с една от най-стабилните защити. Но нека пробваме и този вариант…

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
05:00/20 ян.
Денвър Нъгетс - Кливланд Кавалиърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
05:00/20 ян.
Денвър Нъгетс - Кливланд Кавалиърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0