Денизлиспор – Касъмпаша: Прогноза от турската Супер Лига на Андрей Гошев

16:00, 08 апр. 2021

Времето на Денизлиспор в Супер Лига изтича кръг след кръг. На последното 21-во място, на осем точки от спасителния бряг, без победа и отбелязан гол в последните три мача, шансовете за спасение все повече намаляват.

В последния ден от 33-тия кръг в Денизли пристига заемащия временното 14-то място отбор на Касъмпаша. Разликата до 18-то място е само две точки, така че отборът все още не може да се чувства спокоен за оставянето си в елита. Настроението в отбора, обаче, е на ниво, след като през уикенда победиха с 1-0 лидера в класирането, Бешикташ. Моментът сякаш е подходящ Касъмпаша да направи нова стъпка към запазване на мястото си в Супер Лига.

С оглед на формата на двата отбора мисля, че гостите няма да загубят, като очаквам и слабо резултатен двубой. В последните четири мача на Касъмпаша над 2 гола имаше само веднъж, което, съчетано с проблемите на домакините в атака повишава вероятността за малко или никакви попадения в срещата. Предложението ми е равен или Касъмпаша и под 3.5 гола за коефициент 1.95 в efbet.

Единичен: Спечелен
16:00/8 апр.
Денизлиспор - Касъмпаша
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари