Денис Шаповалов – Жил Симон: Прогноза за геймове от Анна Чакветадзе

17:00, 29 сеп. 2020
Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги. Тя е бивша №5 в световната ранглиста, а в момента освен част от нашия екип е и телевизионен коментатор на Евроспорт.
Единичен: Загубен
Ронал Гарос
17:00/29 сеп.
Денис Шаповалов - Жил Симон
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Денис Шаповалов на турнира в Рим показа, че се превръща в по-поливалентен играч. Преди този „Мастърс“ всички говореха за него като за много силен играч на твърди кортове, но сега е ясно, че той може да играе чудесно и на клей. Денис стигна до полуфинала, където загуби от Диего Шварцман, който беше в отлична форма. Денис победи Димитров, Пелю, Хумберт – много добри победи за него и смятам, че може да премине през няколко кръга на „Ролан Гарос“.

Най-добри букмейкъри

Формата на Жил Симон спада все повече и повече с всеки сезон. Понякога успява да изиграе добри мачове, но това се случва все по-рядко. Французинът не се класира нито за турнира в Рим, нито за този в Хамбург. Първо загуби от Кепфер, а след това от Куевас. Симон никога не е бил играч на клей, той повече обича да играе на тревни кортове. В сегашното му състояние е малко вероятно Жил да успее да изненада с нещо Шаповалов, която сега е и по-мощен, и по-бърз.

Мисля, че на тази среща ще бъдат изиграни по-малко от 32,5 гейма – коефициент от 2.00 в bet365.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0