Давид Гофен – Рафаел Надал: Тенис прогноза и залог от Анна Чекветадзе

15:00, 31 май 2019
Бившата №5 в световната женска ранглиста Анна Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги и коментатор в Евроспорт. Ето нейната прогноза за двубоя между Давид Гофен и Рафаел Надал.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос, трети кръг
15:00/31 май
Давид Гофен - Рафаел Надал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Интересно е да следя играта и представянето на Давид Гофен. Той все още е скромен в сравнение с големите в съвременния тенис. Но в същото време прекара достатъчно дълго време в елита. Напоследък е измъчван от травми, поради което загуби доста позиции в ранглистата. Но сега полека възвръща мястото си сред силните тенисисти.

Гофен се движи перфектно, може да удря силно и да праща топката навсякъде в полето на противника. Но се боя, че Надал просто няма да му позволи да реализира всичките удари и умения на Гофен.

Рафа имаше някои трудности във втория кръг. В третия сет изведнъж загуби няколко наглед лесни топки и се разколеба. Но бързо възстанови статуквото на корта. Срещу Гофен не бива да допуска подобни колебания в играта си и съм сигурна, че Надал отлично осъзнава това.

Затова си мисля, че Рафа ще държи високо темпо и като цяло нищо добро не чака Гофен. На клей той няма особено много шансове срещу испанеца. Прогнозата ми е под 27,5 гейма в двубоя.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0