Даниил Медведев – Рафаел Надал: Тенис прогноза и коефициенти за финала на US Open

23:00, 08 сеп. 2019
Играе в
Няма да бъда многословен относно предстоящия финал. Според мен победителят е ясен. Не виждам как Медведев ще спечели срещу Надал във формат 3 от 5 сета.
Единичен: Загубен
US Open, финал
23:00/8 сеп.
Даниил Медведев - Рафаел Надал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Всички очакват руснакът най-сетне да се срине физически, но това сякаш е невъзможно. Григор имаше своите шансове в полуфинала и на такова ниво, ако не се възползваш от малкото си шансове, биваш наказан.

Навикът кара Медведев да печели, но и навикът го кара да рискува максимално със сервиса си. Очевидно двойните грешки не смущават ритъма му. Срещу Димитров направи 8, което покри границата от 7.5.

Аз допуснах грешка в преценката, тъй като до последно се колебаех дали да ви предложа да играете Данийл или Григор да надхвърли границата на двойните.

Днес Медведев ще е принуден да рискува още повече и не виждам как няма да направи поне 8 двойни, опитвайки се да се пази от ретурите на Рафа. Това ми се струва един от малкото пазари на този мач, който е резонен и си заслужава да се играе. Успех!

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0