Даниил Медведев – Григор Димитров: Прогноза и коефициенти от US Open

23:00, 06 сеп. 2019
Играе в
Време е за големия мач между Григор Димитров и Данийл Медведев. Мнозина считат, че е това е най-значимата среща в кариерата на българина. Аз смятам, че ще има още такива, но в такива случай клишето зове, че „само времето ще покаже”.
Единичен: Загубен
US Open
23:00/6 сеп.
Даниил Медведев - Григор Димитров
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Сега обаче е време за мъже. Някой ще достигне до първия си финал на Мейджър и едва ли ще се пести на корта. Руснакът игра финали на всички турнири от началото на „Американското лято”. От една страна печели по навик с 19 победи в последните си 21 мача. От друга обаче има умора и тя се вижда във всеки един негов мач. Двата дни почивка все пак му дадоха възможност да възстанови по най-добрия начин.

Григор беше спечелил само 1 в предходните си 8 двубоя преди US Open, но в най-подходящия момент българинът намери формата си. Особено солиден беше в последните си два мача срещу Де Минор и Федерер и няма причина да не продължи своя възход и сега. Проблемът е в стила на Медведев и неговото постоянство и характер. Димитров ще трябва да бъде търпелив и дисциплиниран, защото руснакът е способен да надхитри и най-опитните в играта. Сигурен съм, че ще има напрежение и у двамата и че мачът едва ли ще завърши в 3 сета.

Препоръчвам ви няколко залога: над 3.5 сета – около 1.55. коефициент; над 6.5 аса за Григор – 1.8, както и над 4.5 двойни грешки на Димитров – 1.8. По-смелите и патриотично настроени почитатели на тениса могат да пробват и победа на нашия талант, защото считам, че шансовете му не са малки.

Аз избирам по-нестандартния залог за двойните грешки на сънародника ни, защото очаквам да има сериозно напрежение през цялото време и това да окаже влияние върху сервиса му. Все пак се надявам, че ще имам възможност да пусна прогноза за финала на турнира с участието на Григор. Успех!

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0