Даниел Колинс – Ашли Барти: Тенис прогноза и коефициенти от Анна Чекветадзе

12:00, 30 май 2019
Бившата №5 в световната ранглиста Анна Чекветадзе, която е част от екипа на Букмейкър Рейтинги, прогнозира още един мач от женската схема на Ролан Гарос.
Единичен: Загубен
Ролан Гарос
12:00/30 май
Даниел Колинс - Ашли Барти
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Големият фаворит в мача е Барти, но аз не мисля, че всичко ще приключи толкова лесно. Все пак, за австралийката, клей настилката не е любимото покритие. За нея е прекалено бавна. Напоследък обаче тя ни изненадва и може би ще покаже по-добър тенис на червено.

Даниел Колинс има добър сезон. И тя може да покаже своя тенис на клей, макар че си мисля, че тя харесва да играе на такива кортове малко повече от Барти. Мисля, ако не друго, че поне Колинс може да се състезава и да се опита да се надиграва с Ашли Барти.

Още тенис прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

В Мадрид двете се срещнаха в един доста странен мач. И трите сета завършиха при резултат 6:1 – два от тях спечели Ашли Барти, а един отиде на сметката на американката. Но все пак станахме свидетели на три сета.

Ето защо тук ще прогнозирам повече от 19,5 гейма. Барти вероятно ще има някакъв дискомфорт, свързан с настилката и Колинс би трябвало да се възползва от това.

Начален бонус
12 часа!
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти най-щедрият начален бонус за спорт сред букмейкърите, опериращи на територията на България.
Към сайта
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0