Даниел Дюбоа – Джои Джойс: Прогноза за рундове на Николай Валуев

00:00, 28 ное. 2020
Николай Валуев е бивш професионален състезател по бокс. Притежава два пъти световната титла в тежка категория версия (WBA). Валуев е експерт, част от екипа на Букмейкър Рейтинги, в професионалния бокс, ММА и UFC.Той дава своята прогноза зa боксовия мач между Даниел Дюбоа и Джоуи Джойс.
Единичен: Спечелен
Бокс
00:00/28 ное.
Даниел Дюбоа - Джои Джойс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Физическите данни на двамата боксьори са що-годе еднакви. Това са големи момчета, високи над 190 сантиметра и тегло на истински боксьори от тежка категория. И двамата имат доста добра боксова техника. Единствената разлика между тях е, че Джойс има много повече битки. Да не забравяме, че съперниците имат доста голяма възрастова разлика – Дюбоа е малко над двадесет, а Джойс, както се казва, е в зряла възраст. Това е важен факт, който трябва да се вземе предвид.

И двамата боксьори в професионалните си битки винаги са печелили изключителни победи, така че нямат „синдром на губещия“. И двамата ще демонстрират солиден бокс – да видим кой ще заеме центъра на ринга и кой ще бъде притиснат на въжетата. Това ще стане ясно в първите рундове. Най-вероятно битката ще бъде белязана от размяна на удари, защото и двамата ще се опитат да потвърдят статуквото си, за да го докажат на всички, които ще гледат тази битка, надмощието си.

Най-добри букмейкъри

Нещо ми подсказва, че силата на Дюбоа в крайна сметка ще се превърне в много голям проблем за по-непохватния Джойс поради причината, че Джойс беше принуден леко да намали обичайното си тегло за тази битка. Но намалянето на килограмите не е най-важният фактор, който ще играе решаваща роля в тази битка. Даниел има много добър удар, просто смазващ. Никой от бойците все още не е аутсайдер.

Много хора казват, че битката трябва ще приключи преди края на рундовете, но аз не вярвам в това. Струва ми се, че борбата ще се проточи – може би след 10-ия кръг ще видим развръзката. Най-вероятно крен победител ще бъде Дюбоа, а Джойс ще загуби, но боксът е бокс – нищо не се знае. Ще бъде много интересна битка. Над 6.5 рунда на ставка от 1.83 в Bet365.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2112
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари