Далас – Оклахома прогноза от НБА на Стефан Ралчев

02:00, 31 дек. 2018
Играе в
Далас Маверикс срещу Оклахома Сити Тъндър в нощта на неделя срещу понеделник. Един мач, който поне за мен е изключително интересен.

Интересен мач, защото Далас загуби 7 от последните си 8 мача. Така Маверикс уж от сериозен отбор с амбиции се намира в доста трудно положение в долната половина на класирането. Докато Оклахома е с баланс 22/12 и е на 6-то място в цялата Лига – повече от страхотен сезон до момента.

Мачът като цяло е труден за прогнозиране, защото, когато един отбор има поредица от загуби, моето верую е, че все някога тази серия приключва. Далас може да победи във всеки един момент и то всеки съперник. Въпреки че букмейкърите определят гостите от Оклахома за фаворити, нищо чудно Маверикс да стигне до успеха. Но лично моето мнение също е, че Оклахома е фаворит и почти сигурно ще спечели.

В последните часове на годината обаче не ми се рискува и затова избрах друга прогноза. В двубоя да има 214,5 точки, което е оценено с коефициент 1.61 в букмейкъра Бет365.

Ето ви някои насоки, ако се  впуснете да търсите победител. Далас наистина е силен домакин въпреки тежката серия напоследък – 14 победи и само 3 загуби вкъщи. По този показател Маверикс са на първо място в цялата Лига заедно с Денвър. Оклахома от своя страна се представя колебливо като гост, но все пак трябва да се отчете, че има 10 победи от 18 мача, тоест малко повече от половината мачове навън са в графа спечелени.

Все се надявам гостите да играят добре, Ръсел Уестбруук да се развихри и така да има висока резултатност 🙂

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (30.12.2018/12:53 часа)

Единичен: Загубен
НБА, редовен сезон
02:00/31 дек.
Далас Маверикс - Оклахома Сити Тъндър
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0