Далас – Юта прогноза от НБА на Стефан Ралчев

01:00, 29 окт. 2018
Играе в
Далас Маверикс приема Юта Джаз в нощта на неделя срещу понеделник от 01:00 часа българско време. Ето моята прогноза за един от трите мача, които ще се играят тази нощ.

Юта набра сериозна скорост, след като неочаквано допусна две домакински поражения. След това обаче последваха две поредни победи като гост – срещу Хюстън и Пеликанс. И сега със сигурност амбицията ще бъде за трети пореден успех далеч от дома, защото след това има още едно гостуване – на Минесота.

Далас изглежда обещаващо, има добър състав, но досега някак си нещата не са така, както трябва да изглеждат. Особено се наби на очи загубата, която тимът претърпя от Атланта, след като имаше преднина от… 25 точки! Такова фиаско не се бе случвало скоро на отбора, а и със сигурност ще се отразят психологически.

Въпреки това положителните новини в Далас са повече – Лука Дончич впечатлява, ясно е. Деандре Джордан е стабилен. Само че отбраната има някои проблеми. Далас позволява на съперниците си да отбелязват почти 50% от стрелбите си от игра. Противниците реализират и 48% от стрелбите си от зоната за три точки – това е най-лошата статистика в Лигата.

Като се има предвид, че този път срещу тях ще се изправят добри стрелци като Донован Мичъл, защитата на Мавс ще бъде изправена до стената. И със сигурност ще й бъде трудно. Прогнозата ми в този мач е с риск около 30% – в двубоя да има над 212,5 точки.

Достатъчно е да се спомене, че Юта мина границата от 120 точки в два от последните си четири мача. А Далас с тази защита допусна до момента 140, 109, 111 и 116 точки, средно по 119 на мач. Така че… ако има логика в сметките ми, би трябвало границата от 212,5 точки да бъде премината с лекота.

Естествено, заложих на по-ниската граница точки, за да бъде предложението по-сигурно, ако в залозите има нещо сигурно на сто процента… Но ако искате повече риск, покачвайте границата, би трябвало 214,5 и 216,5 точки също да не се окажат проблем пред двата отбора. А там вече коефициентите са доста по-солидни. Успех!

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
01:00/29 окт.
Далас - Юта
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0