ЦСКА – Лудогорец прогноза [ВИДЕО] на Ники Александров

17:30, 06 дек. 2018
Играе в
Здравейте, мач между първия и втория във всяко едно първенство решава много неща. Дали така ще бъде в България, когато в четвъртък ще се срещнат във втория си мач от редовния сезон ЦСКА и Лудогорец на Българска армия…
Единичен: Загубен
България, Първа лига, 18 кръг
17:30/6 дек.
ЦСКА - Лудогорец
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Двата тима са може би най-непримирими съперници в последните години в родния футбол. Защо мисля, че ЦСКА по-скоро ще спечели този мач. Подвеждам се, признавам честно, по фенските тълкувания и усещания, които сочат, че след многото спорни съдийски отсъждания в последните кръгове на Първа лига, е дошло време, казано директно на жаргонен език, ЦСКА да получи лека подкрепа. Нека така деликатно да се изразя.

След загубата от Славия червените са притиснати до стената и трябва да направят всичко всичко възможно, за да успеят да победят. Загуба или дори равен резултат праща ЦСКА в битка за второ място с Левски.

Така че опитайте доста смелия рисков коефициент от около 2.50 за домакинска победа. Чисто спортно технически ЦСКА може да се противопостави на Лудогорец. Говорим за битката, за войната тепърва ще прогнозираме какво ще се случи.

Коефициентът на залога е взет от букмейкъра Bet365.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (05.12.2018/09:54 часа)

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0