ЦСКА – Етър: Прогноза [ВИДЕО] и залог от Първа лига на Ники Александров

21:00, 12 юли 2019
Играе в
ЦСКА тръгна с летящ старт в Европа – 4:0 срещу Титоград във вторник вечер. Това бе може би малко повече от предварителните очаквания, те бяха, че ЦСКА е фаворит, но 4:0 е наистина добър резултат, както и да го погледнем за първи официален мач, след като дори сам за себе си вътре в отбора не знаеш какви са моментните ти възможности.
Единичен: Загубен
България, Първа лига, 1 кръг
21:00/12 юли
ЦСКА - Етър
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Само три дни по-късно, в петък от 21:00 часа отново на стадион Българска армия, ЦСКА дебютира и в новия сезон на Първа лига с домакинство срещу Етър.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Както и да се опитвам да избегна всякакви паралели, мисля, че горе долу ще се повтори мача от вторник. Просто ЦСКА набра необходима инерция за това, необходимото самочувствие – не че е липсвало, но без да гарантирам, че може би ще се повтори подобен резултат в полза на домакините, предлагам същия залог, който ви предложих и се оказа печеливш срещу Титоград, а именно първо полувреме/краен резултат в полза на червените.

Нещо повече, коефициентите са доста по-добри в сравнение с тези от мача с Титоград. Аз си мисля, че ЦСКА ще използва инерцията от мача си във вторник.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (11.07.2019/11:40 часа)

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0