Цървена Звезда – Рейнджърс: Прогноза за Лига Европа на Стефан Ралчев

19:45, 17 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя от Лига Европа Цървена Звезда – Рейнджърс.

По принцип Цървена Звезда е доста домакински отбор и много ясно и точно прогнозирах загубата им в първия мач от Рейнджърс. Звездашите са далечко от нивото, което имаха преди няколко години и поражението с 0:3 го доказа.

Сега на Мала Маракана нямам идея какво може да направят, за да изхвърлят шотландците – би било почти невъзможно чудо. Въпросът е дали ще успеят да реализират поне гол, защото натам отива моята прогноза.

Вземи Бонус Спорт от Bwin

Аз ще потърся Под 2,5 гола за 1.95 в bwin, защото ми се струва, че след комфортния аванс, който имат гостите, едва ли ще допуснат някаква издънка. Домакините със сигурност ще опитат ранен натиск и ще опитат да вкарат ранен гол, но дори и да успеят, не съм убеден, че ще има много попадения в двубоя.

Единичен: Загубен
Лига Европа
19:45/17 мар.
Цървена Звезда - Рейнджърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2499 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари