Цървена Звезда – Монако прогноза от Еврокъп на Стефан Ралчев

20:00, 14 ное. 2018
Играе в
Няма как, баскетболът ми е в кръвта и много обичам, когато има десетки интересни мачове за прогнозиране. Един от тях е този между Цървена Звезда и Монако в Еврокъп в сряда вечерта в Белград.

Цървена звезда и Монако ще определят кой ще бъде на първо място в групата, въпреки че и двата тима вече са практика са си осигурили класиране напред. В първия мач между двата тима Звезда надви Монако като гост с 66:63 и сега двата тима са с баланс 4 победи и 2 загуби.

Ще бъде чудо, ако Цървена звезда загуби у дома, особено, като имате предвид каква атмосфера се създава по време на мачовете. За съжаление „звездашите“ тази година не участват в Евролигата и се задоволяват с втория по сила турнир. Така великолепната атмосфера с почти 16-17, та понякога и 20 хиляди души липсва. Липсва дори и на нас, които не рядко отскачат до Белград, за да видят истинска баскетболна магия.

В Еврокъп Цървена звезда приема противниците си в „малката“ зала „Александър Николич“ или далеч по-известна като „Пионир“. Капацитетът й е малко над 8000 места, но около 6-7 хиляди се усещат като 20 и всеки противник няма особено желание да гостува в Белград.

Затова заковавам първата си прогноза в двубоя – Цървена звезда да вкара повече от 78,5 точки в мача. Взимам предвид домакинството, като в досегашните всички домакинства във всички турнири Звезда само в един мач реализира 78 точки. Във всички останали бе далеч над тази граница – става въпрос за мачовете в АБА Лигата, Адриатическата лига и Еврокъп.

Второто ми предложение е Звезда да победи с минимум 4,5 точки разлика. Струва ми се, че съм доста предпазлив, но пък и взимам внимание фактът, че Монако спечели и трите си гостувания в групата. Затова давам толкова нисък хендикап за „червено-белите“ от Белград. Той все пак е оценен с 1.60, което е страхотен коефициент, ако сте решили да се впуснете в баскетболни приключения следващите няколко дни, докато се подновят футболните битки.

Наблюдавал съм Звезда в много мачове, в миналите сезони имаха изключителни играчи заради Евролигата. Сега обаче тимът е не по-малко силен, личат познати имена – като Стратос Перпероглу например, Джо Рангланд, който е един от най-добрите гардове, Огниен Добрич, Майк Цирбес и други.

Единичен: Загубен
Еврокъп, групова фаза
20:00/14 ное.
Цървена Звезда - Монако
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Загубен
Еврокъп, групова фаза
20:00/14 ное.
Цървена Звезда - Монако
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0