Хърватия – Дания прогноза

21:00, 01 юли 2018
Хърватите постигнаха 3 победи в груповата фаза, и до момента са най-постоянно представящият се отбор в турнира. Дания може да бъде неудобен съперник, но със сигурност ще подходи резервирано в този двубой, знаейки, че ако остави прекалено много пространста на Хърватия ще си навлече много проблеми.

След чудесното си представяне до момента, Хърватите се изправят в изцяло европейски сблъсък за място на 1/4-финалите. Такива срещи винаги крият опасност на световни първенства, но отборът на Златко Далич е опитен и би трябвало да вземе предвид необходимите фактори, за да не допусне изненада.

Хърватите бяха впечатляващи в груповата фаза, където победиха комфортно Аржентина, Нигерия и Исландия. Датчаните пък записаха добри резултати срещу Перу и Франция, но смятам, че това ще бъде най-сложната им задача до момента в турнира. Отборът разчита предимно на Кристиан Ериксен и подозирам, че това няма да се окаже достатъчно за сериозен отпор срещу Хърватия.

Хърватите от своя страна разполагат с балансиран отбор, който е способен да се нагажда към различен вид предизвикателства. Именно заради това, тук препоръчвам залог за победа на Хърватия още в редовните 90 минути.

Единичен: Загубен
Световно Първенство 2018, 1/8-финали
21:00/1 юли
Хърватия - Дания
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0