Хърватия – България: Прогноза за контрола на Стефан Ралчев

17:00, 29 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за контролата Хърватия – България.
Единичен: Спечелен
Приятелски срещи
17:00/29 мар.
Хърватия - България
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

За балгарския национален отбор или добро или нищо. Тоест, по-добре… нищо. Няма да си хабя времето и нервите да критикувам или да правя разбори – няма абсолютно никакъв смисъл. Отборът и като цяло футболът ни отдавна е под дъното, така че няма какво ново да се каже.

Въпросът дори не опира до един мач или до това какво можем да направим срещу хърватите. По някаква случайност ние сме способни така да се окопаем или да извадим късмет, че дори и да победим. Но това заблуждава ли някого?! Или въобще има ли значение резултатът от тази контрола, след като в миналия мач с Катар Ясен Петров се опитва да ни обясни, че катарците са сериозен футболен отбор.

Как да се регистрирате в Bwin

И никой от футболистите не каза след мача – ние паднахме от Катар!

Така че въобще нямам идея как ще се развие срещата. Наистина трябва да се внимава в мачове на националния тим. Защото както всички очакваме хърватите да вкарат 5-6 гола, така и може да се случи обратното за някакво равенство. Малко вероятно е, но в такива учебни игри резултатът е на последно място от значение и то особено за Хърватия.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2487 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари