Коста Рика – САЩ: Прогноза за квалификация за Световното на Стефан Ралчев

04:05, 31 мар. 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за квалификацията за Световното първенство Коста Рика – САЩ.
Единичен: Спечелен
Квалификации за Световно първенство
04:05/31 мар.
Коста Рика - САЩ
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ако Мексико почти няма за какво да играе и се нуждае формално от точка за визи за Катар, не така стоят нещата в страхотното финално дерби в групата. Един от двата тима – Коста Рика или САЩ, ще замине за Световното.

Ситуацията е следната – САЩ има 25 точки, но ако Коста Рика спечели, двата тима ще се изравнят по точки – 25. Тогава ще се гледат преките двубои, а в първата среща САЩ спечели с 2:1. Така класирането вероятно ще зависи от резултата от този мач в Коста Рика. Ако например домакините спечелят с 1:0, отиват те. Но ако 2:1, тогава се гледа общата голова разлика, а тя е доста в полза на американците.

Вземи бонус код от Bwin

Ако Коста Рика спечели с друг резултат, но с два гола разлика – отново отива Коста Рика. Но ако резултатът е 3:2, 4:3 и т.н. (с един гол разлика и различен от 2:1), ще се класира САЩ.

Общо взето мач сто процента за финал за групата.

От мен 100% Двоен шанс 1Х, но за повече не смея да прогнозирам.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2504 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари