Кливланд Кавалиърс – Чикаго Булс прогноза от НБА на Стефан Ралчев

01:00, 24 дек. 2018
Играе в
Това е мач 🙂 Срещат се двата най-слаби отбора в цялата Лига. Един срещу друг. Нека видим какво ще се случи, а аз имам готовност за нова прогноза.

От началото на сезона Кливланд и Чикаго са с абсолютно еднакъв баланс от само 8 победи и 25 загуби. Коефициентът им е един и същи, биковете са с малко по-добра точкова разлика. Сега ще видим кой ще дръпне едни гърди пред другия 🙂 

Трудно бих прогнозирал този двубой въпреки че усещането ми, а и чисто професионално клоня към Кливланд. Домакините имат приличен баланс у дома, ако може да се нарече приличен при този общ баланс от представянето от началото на сезона. Гостите от Чикаго имат само 3 победи от общо 16 мача и като цяло не съм убеден, че могат да спечелят гостуването на Кавалиърс.

Прогнозата ми обаче отива към общ брой точки в двубоя. Букмейкърите са снижили рязко прага на точките, които двата тима могат да вкарат и това доста ми хареса. Защото избрах сравнително по-ниско рисков залог в срещата да има над 197,5 точки – 1.65 от Ефбет.

Кливланд се навърта около 100-105 точки средно в домакинствата си, но като нищо срещу Чикаго да отбележи и повече. Чикаго обаче рядко минава границата от 100 точки при гостуванията си, направи го само веднъж в последните 5 мача. Но биковете дори да вкарат 90-95 точки, смятам, че прогнозата ми ще бъде ОК…

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
01:00/24 дек.
Кливланд Кавалиърс - Чикаго Булс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 100%
Не печели 0%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0