Киево – Каляри прогноза и коефициенти от Италия на Стефан Ралчев

21:30, 29 мар. 2019
Играе в
След дългата пауза за национални отбори най-после интересът се завръща. Клубните първенства се подновяват, а в петък вечерта Киево посреща Каляри в мач от Италия.

За Киево ситуацията според мен вече е безнадеждна. Трябва да се случи невиждано чудо и в оставащите 10 кръга тимът да спечели почти всички мачове, за да се спаси. Киево е твърдо на последно място само с 11 точки, на 14 от спасителната зона. Сами осъзнавате, че мисия спасение е невъзможна.

На Киево предстои домакинство срещу Каляри – отбор, който с 30-те си точки към този момент е горе долу спокоен за бъдещето си. Но трябва още малко старание и поне 7-8 точки до края, за да е сигурно оставането.

Този мач е толкова труден за прогнозиране, че… Първоначално си мислех двоен шанс 1Х в полза на Киево, като смятах, че коефициентите за домакините ще бъдат по-високи, за да се възползваме. Но букмейкърите хитро дори са фаворизирали Киево и двойният шанс изчезва като опция.

Намерих обаче изненадващо добър коефициент за нещо, което ми се струва логично – Каляри да спечели полувреме – НЕ. Според мен гостите няма да спечелят нито едно от двете полувремена, въпреки че е възможно да стигнат до равенството, което вероятно ще ги устройва. Коефициентът е 1.80 от Palms Bet.

Единичен: Загубен
Италия, Серия "А"
21:30/29 мар.
Киево - Каляри
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0