Черно море – Ямбол прогноза от НБЛ на Стефан Ралчев

17:00, 13 ян. 2019
Играе в
Много интересен мач от родното първенство по баскетбол, който няма как да пропусна. Вчера имах успеваемост в прогнозата на Берое – Левски Лукойл, в което не се съмнявах – срещата наистина беше почти ясна. Не толкова победата на домакините от Берое, колкото това, че дори и да спечелят, бях убеден, че ще бъде с малка разлика. Така се получи…

Смятам, че днес това е един от интересните и малко рискови мачове за игра. Разбира се, ако подходим внимателно към него.

Срещат се двата най-слаби отбора в елитното ни първенство. Черно море е без победа до момента – 12 загуби от 12 мача. Ямбол е пред варненци, като има до момента 3 успеха и 8 поражения. Ямбол напоследък обаче играе много лошо и въпреки наличието на светилото на треньорския пост Иван Чолаков, нещата не се получават. А и за капак ги напусна един от основните играчи – центърът Огъстин Окосун, което ще се отрази, въпреки че веднага бе привлечен негов заместник.

Мнозина смятат, че днес е денят, в който Черно море ще спечели първи мач. В миналото останаха онези години, в които Черно море беше страшилище, днес клубът тъне в страшни мъки и с минимални финанси. Това се отразява и на състава, който е само с млади български момчета. И логично те не успяват да бъдат конкуренция на останалите отбори.

Първата ми прогноза е в мача да има под 173,5 точки. Коефициентът към този час в Ефбет е 1.65. Дори се учудвам на букмейкърите, които са поставили толкова висок възможен праг от точки. Аз не си представям, че единият отбор ще реализира 90 точки, а другият 83  😯  Това като че ли ми звучи като невероятен сън, защото до момента Черно море и Ямбол имаха мачове, в които вкарваха по 60-65 точки. Естествено, Ямбол на моменти се справи малко по-добре и в собствената си зала „Диана“ стигна кота 90, но днес няма да е така, убеден съм…

Втората ми прогноза е хендикап +5 точки в полза на Черно море. Мисля, че дори и да спечелят, гостите от Ямбол няма да го направят с по-голяма разлика. 

Дори пак ви обръщам внимание накрая на моята прогноза, помислете и върху вариант Черно море да спечели. Време е…

Единичен: Спечелен
НБЛ, редовен сезон
17:00/13 ян.
Черно море - Ямбол
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
НБЛ, редовен сезон
17:00/13 ян.
Черно море - Ямбол
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0