Черно море – Лудогорец: Прогноза за голов период на Стефан Ралчев

21:00, 22 авг. 2020
Играе в
Черно море приема Лудогорец в събота в мач от третия кръг на първенството.
Единичен: Загубен
Ефбет лига, 3 кръг
21:00/22 авг.
Черно море - Лудогорец
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Традиционно това се превърна в един от най-интересните мачове в последните години. Черно море се противопоставя успешно на Лудогорец и не рядко постига сравнително добри резултати. Само припомням, че през ранната пролет на миналата 2019 година Черно море победи два пъти Лудогорец в рамките на два месеца. В 6 от последните 7 мача и двата отбора са се разписали (това за онези, които може би ще потърсят Гол/Гол).

Моята прогноза обаче е по-различна – залагам на „Да няма гол след 71:59 минута“ за коефициент 1.83 от Bet365.

Смятам, че двата отбора ще решат всичко до тази минута. В българските мачове падат и късни голове, но някак си имам усещане, че ако Лудогорец води, много трудно би допуснал попадение в края на мача, което може да коства победата. Друг е въпросът, ако резултатът е положителен в полза на домакините, дали гостите няма да успеят да реализират късен гол 🙂

Имайте предвид, че този мач съм убеден, че няма да бъде и наполовина важен в сравнение с двубоя, който само няколко дни по-късно предстои на Лудогорец. Българският първенец ще посрещне във втория квалификационен кръг на Шампионската лига датския шампион Мидтиланд. Убеден съм, а и познавайки настроенията в клуба, в Лудогорец се мисли предимно за евротурнирите през лятото, докато отборът не приключи с участието си. И знаете, че Лудогорец често си позволява през август, когато е още толкова рано, да прави грешни стъпки. Виждаме го почти всяко лято, докато отборът мисли категорично повече за Европа.

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0