Черно море – ЦСКА: Прогноза от България на Стефан Ралчев

20:30, 22 май 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за мача от българската Първа лига Черно море – ЦСКА.
Единичен: Спечелен
Първа лига
20:30/22 май
Черно море - ЦСКА
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Последен кръг в първенството. Поредният провален сезон за ЦСКА, ако изключим участието в групите на турнира Лига на Конференциите. Второто място се превърна в абонамент за червените, а години наред се присмиваха на други отбори, че го заемат. Загубен финал за купата и никакво развитие на клубно ниво…

От всичко това последва бойкот на феновете, чупене на греди и административната сграда на стадиона, декларации срещу ръководството. Трудно лято се чака на Армията…

Вземи Bwin бонус

Черно море остава извън зоната за европейския бараж, но като че ли моряците с оглед бюджета, с който разполагат нямаше как да се преборят с Левски и Ботев Пловдив.

Прогнозата ми е Х2, тъй като букитата фаворизират Черно море, но аз смятам, че въпреки всичко ЦСКА трудно би загубил във Варна.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2560 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари