Челси – Манчестър Сити прогноза [ВИДЕО] на Ники Александров

19:30, 08 дек. 2018
Играе в
Ще бъде ли възнаградена упоритостта на Ливърпул до този момент? Тръгвам от трети отбор, за да прогнозирам сблъсъка между Челси и Манчестър Сити, безспорно най-яркия двубой този уикенд.
Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 16 кръг
19:30/8 дек.
Челси - Манчестър Сити
Ще бъде ли печелив залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Този мач обаче е и с отношение към Ливърпул. Защото няколко часа по-рано, ако възпитаниците на Юрген Клоп победят Борнемут, ще изчакат със затаен дъх това, което ще се случи на Стамфорд Бридж.

Ще спре ли някой най-сетне Манчестър сити? Защо това да не е Челси. Да, Челси загуби преди няколко дни изключително нелепо от Уулвърхемптън и вече доста поизостана от челните позиции. Челси обаче е отбор, който спокойно може да сложи поне някаква клечка, ако не голям прът, в колелото на Манчестър Сити.

Затова се подсигуряваме с двоен знак 1Х в полза на домакините. Уникален коефициент. Кога друг път ще имаме възможност Челси да бъде толкова високо котиран при домакинство.

Но не забравяйте, че все пак става въпрос въпрос за Манчестър Сити, който е губил, тепърва ще губи и защо да не го стори още този съботен следобед на Стамфорд Бридж.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (06.12.2018/15:53 часа)

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0