Селтик – Мадъруел прогноза от Шотландия на Ники Александров

21:45, 19 дек. 2018
Играе в
В средата на седмицата се използва възможността да се изиграят няколко отложени до момента мача в шотландския футболен елит. Това е интересно, още повече, че по едно и също време ще играят грандовете Селтик и Рейнджърс. А още по-интересно в случая е, че Селтик наистина изостава – не само с мачовете, а и в класирането, също и с точките. И сега ще трябва да гони на всяка цена успеха срещу Мадъруел в сряда вечер от 21.45 ч.

По всичко изглежда, че Селтик ще вземе този мач. Трябва да го вземе на всяка цена, защото изглежда малко объркващо за всички да съзираме „детелините“ на трета позиция в класирането. Да, трябва да не забравяме все пак допълнителната уговорка, че имат два мача по-малко от изненадващо изпреварилия ги в класирането Килмарнък.

Но нека припомним още нещо за тези, които са решили да играят този мач. През кръг Селтик се дъни срещу слабаци, преди няколко седмици направи хикс срещу Ливингстън, а само преди две седмици друго равенство – именно срещу Мадъруел. А пък изобщо не ми се занимава да се затормозявам, защо след мач с един отбор, съвсем скоро идва нов – отново срещу този тим, макар и отложен. Естествено обяснението е, че първата среща между двата отбора е била съвсем в началото на програмата на първенството.

И така – докъде стигнахме? Селтик ще бие, въпреки, че се проваля срещу аутсайдери честичко. Затова никак не си струва залога за домакинска победа, също така дори за победа и в двете полувремена. Дайте и тук да предложа един съвсем обикновен оувър – още повече, че е оценен никак не лошо – около 1,65. Съвсем логично звучи, още повече, че в предишното си домакинство Селтик направо унищожи въпросния нахален тим на Килмарнък, настанил се на второто място с 5:1!

Всичко това ни показва, че тези седмици в Шотландия е пълна лудница, поради което избягвам да предлагам конкретни знаци. Селтик – Мадъруел – над 2,5 гола и готово!

Единичен: Спечелен
Шотландия, Висша лига, 18 кръг
21:45/19 дек.
Селтик - Мъдъруел
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0