Селтик – Хартс прогноза от Шотландия на Ники Александров

17:00, 03 ное. 2018
Играе в
О, чудо! Цели 10 кръга и Селтик не е на първото място в Шотландия! Това се случва рядко, а ситуацията е такава, че дори и след този предстоящ кръг ситуацията ще остане непроменена. Въпреки че „детелините” посрещат лидера в събота от 17.00 часа.

В шотландския елит имаше междинен кръг в който Селтик впечатли с разгромно 5:0 като гост. Вярно, срещу последния в класацията Дънди. В същото време Хартс срещна Хибс в прословутото дерби на Единбург и завърши 0:0. Въпреки скъсяването на разликата с две точки, Селтик остава на втора позиция с четири зад временния лидер Хартс. С уговорката, че грандът е изиграл мач по-малко и в някакъв етап от време би компенсирал и съответно – нормализирал нещата.

Сега обаче предстои изключително здрав сблъсък, дерби, което крие страшно много неизвестни. Селтик е в чудесна серия от четири поредни победи след колебливия си старт, като в същото време съперника позагуби точки. Но всичко това няма да има никакво значение в съботния следобед. При всички положения Хартс показва достатъчно мускули до момента през сезона за да настъпи момента в който да ги демонстрира в пълен блясък. А именно – на стадиона на Селтик. И предполагам, че все до един гол може да стигнат силите на гостите. Все пак идват в ролята на лидери с добър аванс.

Поради тази причина смятам за разумно предложението и двата тима да вкарат го. Дори коефициентът от 2,05 ми се струва приятно завишен в Bet365. Поради това опитайте Гол/Гол, което напълно съвпада с представите за едно здраво шотландско дерби.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (01.11.2018/13:29 часа)

Единичен: Загубен
Шотландия, Висша лига, 12 кръг, 2018/2019
17:00/3 ное.
Селтик - Хартс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0