Каляри – Емполи прогноза от Серия „А“ на Стефан Ралчев

19:00, 20 ян. 2019
Играе в
Италианското първенство се подновява след кратка пауза. Каляри посреща Емполи в един наглед скучен мач. Но ето моята прогноза за двубоя.

Не мога да кажа, че това е мач, който ме изкушава с нещо. И двата отбора са от т.нар. посредствени, които почти винаги са застрашени от изпадане. Е, Каляри е една идея по-добре, тъй като е на 13-то място с 20 точки, а Емполи е точно над чертата с изпадащите отбори с 16 точки. Но виждате, че разликата е само 4 и привидно пет места в класирането не означават нищо.

Доста мислих какво да предложа за този мач. Домакините от Каляри вкарват по по-малко от 1 гол на мач, имат едно от най-слабите нападения. Именно поради тази причина ви предлагам да опитаме един чист и откровен ъндър от под 2,5 гола. Избирам коефициент 2.00 от Бет365 към този момент от деня.

Не мога да ви кажа кой знае какви аргументи в полза на моята прогноза освен това, че домакините наистина бележат изключително рядко. А не вярвам гостите от Емполи, които са доста слаби, да се развихрят особено, когато не играят вкъщи. А и, ако са се развихряли до момента, нямаше да са сред изпадащите 🙂

Резултат от порядъка на 0:0, 1:0 или 1:1 е напълно логичен, помислете и върху това, ако ви се залага на точен резултат.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (19.01.2019/14:23 часа)

Единичен: Загубен
Италия, Серия "А", 20 кръг
19:00/20 ян.
Каляри - Емполи
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0