Бърнли – Хъдърсфилд прогноза [ВИДЕО] на Георги Драгоев

17:00, 06 окт. 2018
Играе в
Здравейте, една от много интересните срещи в 8 кръг противопоставя Бърнли и Хъдърсфилд. Двубоят е в събота от 17:00 часа българско време и е от 8 кръг на Висшата лига. Ето видео прогнозата на нашия специалист по английски футбол Георги Драгоев.
Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 8 кръг, 2018/2019
17:00/6 окт.
Бърнли - Хъдърсфилд
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига, 8 кръг, 2018/2019
17:00/6 окт.
Бърнли - Хъдърсфилд
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Бърнли е в страхотна форма. Приблизително от 50 години и повече за първи път участва в Европа, това обаче се оказа препъни камък за тима. В двете седмици, откакто отпадна в Европа, спечели единствените две победи от началото на сезона. Освен това в първите 5 кръга беше вкарал само 3 гола, а в последните 2 вкара общо 6, дело на различни петима голмайстори.

Така че това наистина е страхотно израстване. Но аз мисля, че това прикрива в действителност истинските проблеми. Бърнли не е станал кой знае колко силен отбор. Все така не е достатъчно креативен, все така в голяма степен предвидим, твърде подобен на миналия сезон и смятам, че е напълно възможно гостуващият Хъдърсфилд да успее да се възползва от това. Макар и с изкусителни коефициенти двойката е доста рискован залог.

Предложение с двоен шанс Х2 обаче изглежда доста приемливо, имайки предвид, че Хъдърсфилд е само с 2 точки и е притиснат до стената. Но все пак това е един от съперниците, от които би могъл да вземе някакви точки. А пък и в същото време въпреки лошите резултати на моменти показва добра игра. Дори в последния кръг срещу Тотнъм имаше своите някои приемливи моменти. Така че помислете върху тази възможност. Коефициентите не са лоши, наближават 2.00.

По-консервативният залог и малко по-безобиден изглежда под 2,5 гола. През миналия сезон и двата мача между двата съперника завършиха с нулеви равенства, така че възможността нещо подобно да се случи и да няма изобщо никакви или да са малко головете, изглежда сравнително реалистично.

Нещо повече, откакто Висшата лига бе създадена през 1992 година са участвали 49 отбора, от тях Хъдърсфилд е на последно място що се отнася до съотношение голове към мачове, Бърнли също е сред най-лошите десет отбора. Тоест, в цялата история на Висшата лига това са два от отборите, които най-трудно бележат голове. Струва ми се, че тази прогноза за под 2,5 гола изглежда абсолютно както обичаме да казваме нарисувана. Така че успех…

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0