Бърнли – Кардиф: Прогноза и коефициенти от Висшата лига на Георги Драгоев

17:00, 13 апр. 2019
Играе в
Един наистина ключов двубой от борбата за оцеляване във Висшата лига ще се изиграе от 17 ч. в събота – Бърнли срещу Кардиф.

Бърнли направи сериозна крачка към оцеляването си с успехите 2-0 над Уулвърхемптън и с 3-1 над Борнемут в предишните два кръга. След победите на тези два силни отбора, сега остава наглед по-леката задача да бие Кардиф и – Voila! – Бърнли е спасен.

Дали обаче това наистина е толкова по-лесно в сравнение с победите над Уулвс и Борнемут? Само на хартия.

Да, Кардиф е на последно място по почти всички атакуващи показатели – владеене на топката, точни подавания, къси подавания, създадени положения и пр. В почти всички тези показатели обаче предпоседното място принадлежи на Бърнли.

Мотивацията на Кардиф не бива да бъде подценявана и отборът може да се окаже по-опасен именно заради своята „консервативност“. Особено срещу съперник, който наподобява неговия стил.

Домакините, разбира се, са фаворити, но по-добре да избягаме от единицата. Всъщност заради характерната и за двата тима липса на креативност в атака и заради предпазливостта, която може да се очаква и от едната, и от другата страна, изборът по-добре да е под 2,5 гола с избрана от мен ставка от Winbet.

Единичен: Спечелен
Англия, Висша лига
17:00/13 апр.
Бърнли - Кардиф
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0