Бърнли – Арсенал: Прогноза от Висшата лига на Стефан Ралчев

17:00, 18 сеп. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя Бърнли – Арсенал от английската Висша лига.Ех… с надежда погледнах коефициентите за този мач, очаквайки Арсенал да е в ролята на аутсайдер. Уви… Букмейкърите дават предимство за гостите точно в момент, в който щяхме да се възползваме от удобен Двоен шанс. Сега е въпросът, че това не ни върши работа, тъй като ставката за подобен пазар е доста ниска. Само „2-ката“ е оценена с 2.00, така че двойният шанс е доста нисък. Прогнозирам за този мач директен Х, тъй като смятам, че Арсенал няма да спечели. Нищо, че го направи в миналия кръг срещу Норич (първа победа за сезона), но и Бърнли е попритиснат до стената. Домакините пък съвсем нямат победа в първите си четири мача – едно равенство и три поражения.
Единичен: Загубен
Висша лига
17:00/18 сеп.
Бърнли - Арсенал
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ех… с надежда погледнах коефициентите за този мач, очаквайки Арсенал да е в ролята на аутсайдер. Уви… Букмейкърите дават предимство за гостите точно в момент, в който щяхме да се възползваме от удобен Двоен шанс.

Сега е въпросът, че това не ни върши работа, тъй като ставката за подобен пазар е доста ниска. Само „2-ката“ е оценена с 2.00, така че двойният шанс е доста нисък.

Прогнозирам за този мач директен Х, тъй като смятам, че Арсенал няма да спечели – 3.50 в Бет 365 приложението. Нищо, че го направи в миналия кръг срещу Норич (първа победа за сезона), но и Бърнли е попритиснат до стената. Домакините пък съвсем нямат победа в първите си четири мача – едно равенство и три поражения.

Начален бонус
100% Бонус код отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Компанията Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит в размер на минимум 10 лева.
2117
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари