България – Полша прогноза от Световното по волейбол

20:30, 18 сеп. 2018
Играе в
Стигнахме до първия голям тест за националния отбор на България по волейбол. Нашите се изправят тази вечер срещу Полша от 20:30 часа във Варна. Ще  бъде трудно, но не и невъзможно. Ето моята прогноза за срещата.

Изходните позиции на двата отбора в групата са ясни. Полша е абсолютен фаворит с четири победи от четири мача. Дружина полска размаза всичко, което срещна по пътя си и отдавна си осигури участие в следващата групова фаза, която е в София. Нашите имат три победи и една загуба, която претърпяха от другия силен отбор в групата – Иран.

Срещата тази вечер има значение единствено за разпределение на местата на върха и това кой отбор в коя следваща група ще попадне. Както и разбира се, днешният двубой ще отговори на въпроса – има ли шанс България да мечтае за нещо голямо, побеждавайки Полша, или ще бъде с ограничени мечти.

Момчетата на Пламен Константинов имат потенциал, показвали са го неведнъж. Обаче срещу изключителния отбор на Полша трябва още малко, дори да надскочат себе си, за да победят. Публиката също ще бъде на наша страна, така че има сериозни предпоставки да мечтаем – нищо, че мачът е в групова фаза и не решава кой знае какво.

Трудно ми е да прогнозирам краен победител. Защото ми се иска България да спечели въпреки фаворита Полша за всички букмейкъри. Затова ви предлагам да погледнете към възможността за общ брой отбелязани точки в срещата. Смятам, че ще има над 178,5 точки в мача, което е напълно логично. Защото все си мисля, че силите на нашите момчета ще бъдат за нещо повече от един гейм в двубоя. Коефициентът на Ефбет за този пазар е 1,75 и е един от по-високите, защото всичко останало, което си струва да се играе е с минимални ставки.

Второто ми предложение е с подобен коефициент, но също е напълно логично да се случи. А то е да има четвърти гейм в мача. Не смятам, че единият от двата отбора ще постигне чиста победа с 3:0. Двата тима са равностойни, българите имат цялото желание на света да докажат, че не са просто любезни домакини и ще се предадат пред Полша. Така че залогът изглежда реален въпреки по-ниския коефициент.

Успех на българския отбор, стискаме палци за победа.

Единичен: Спечелен
Световно първенство, групова фаза
20:30/18 сеп.
България - Полша
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Единичен: Спечелен
Световно първенство, групова фаза,
20:30/18 сеп.
България - Полша
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0