България – Северна Ирландия: Прогноза от Световни квалификации на Стефан Ралчев

21:45, 12 окт. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за световната квалификация България – Северна Ирландия.
Единичен: Спечелен
Световни квалификации
21:45/12 окт.
България - Северна Ирландия
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Трудно ми е да започна тази прогноза с оглед представянето на България срещу Литва. Изключително слаб мач и срамна загуба във Вилнюс. Причините са десетки, може би стотици и не са само във футболистите, а във всичко, което се случва във футбола в последните малко над 20 години.

В деня на двубоя със Северна Ирландия ще се проведе Конгрес за нов президент на БФС. И реално вечерта по време на мача със Северна Ирландия бъдещият нов ръководител на родния футбол може да дебютира с мач на националния тим.

Вземи бонус код за Ефбет

Може би наивно си мислех да ви предложа победа срещу Северна Ирландия. Смятам, че все още имаме някакви сили и потенциал да побеждаваме такива отбори. Срещу Литва обаче се видя, че е трудно дори срещу тим, който имаше 9 поредни загуби.

Така че моята прогноза този път е 1Х и Под 3,5 гола за 1.55 в Ефбет. Мнозина смятат двубоят за твърд ъндър. Може би е така. Но поставих 3.5 гола за граница, за да не стане някой резултат от порядъка на 2:1 и да обърка сметките ни. Така че по-сигурно, но по-добре да е печелившо.

Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Този букмейкър е с оценка близка до черния ни списък. Не е коректен и не го препоръчваме!
2639
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари