България – Литва: Прогноза от Световни квалификации на Стефан Ралчев

19:00, 05 сеп. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за срещата България – Литва от световните квалификации.
Единичен: Спечелен
Клалификации за Световно първенство 2022
19:00/5 сеп.
България - Литва
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Искам да започна с добри думи за нашия национален отбор. Резултатът срещу Италия едва ли е очакван. Равенство срещу току що актуалния европейски шампион – не е малко, нали?! Ясно е обаче, че отстъпваме футболно на Италия, ясно е, че няма какво да предложим като бърз футбол и хубави атаки. Но е и ясно, че затова трябва време и аз предпочитам да не “сриваме” футболистите. На този етап това е таванът на възможностите им – да играят прибрано и да рушат играта на по-добрите отбори.

Сега обаче следва мач с Литва. Тук, ако искаме да спечелим повече от точка, ние трябва да атакуваме. А това не съм убеден, че можем да го правим добре, защото все още ни трябват креативни футболисти.

Моята прогноза тук е България да отбележи първи в мача – 1.50 в Efbet Приложение. Все си мисля, че след хикса на Ботуша нашите трябва да покажат още малко самочувствие…

Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
1653
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари