България – Косово: Прогноза [ВИДЕО] и залог за евроквалификация на Ники Александров

21:45, 10 юни 2019
Играе в

Отново мач на България, понеделник 21:45 часа посрещаме Косово. Косово, когото не успяхме да победим в първия мач при гостуването.

Единичен: Загубен
Европейска квалификация
21:45/10 юни
България - Косово
Гласувай - ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 2 човека
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Всъщност, това е четвърти мач от квалификационния цикъл в Евро 2020. Все още нямаме победа, все още сме в търсене на първи успех.

Представянето в Прага срещу Чехия преди няколко дни не буди голям оптимизъм във футболните фенове. Да, на пръв поглед загубата е минимална, дори чехите се принудиха да правят обрат, но в крайна сметка в търсенето на първа победа България ще трябва да положи страшно много усилия срещу младия и надъхан тим на Косово.

Още футболни прогнози от екипа на Букмейкър Рейтинги

Без да звучи скептично, по-скоро тук е мястото, което предлагаме рационални и реалистични прогнози, като понякога трябва да се абстрахираме от гордостта, националното самочувствие и желанието за победа. Всички искаме България да победи, дано бъркам в тази прогноза, но все пак за България – Косово в понеделник вечер предлагам Х.

Това е знак, който често се избягам, но ми се струва, че отборът на Краси Балъков няма да успее да вземе така търсената първа победа в квалификационния цикъл. Косово именно е отбор, който би сложил прът в желанието за победа.

Така че равенство си струва да се опита в този двубой на българския национален отбор. Много рядко го казвам и може би не приляга на целта на тази прогноза – дай боже да сбъркаме, но поне да е с положителен знак в наша полза.

Начален бонус
100% Бонус отваряне на сметка от Bet365 (18+ | Важат правила и условия)
Bet365 предлага следната НОВА оферта на своите нови клиенти – 100% Бонус Нова сметка (до 100 лв кредити за залози). Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус от тук
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0