България – Канада прогноза от Световното по волейбол

20:40, 23 сеп. 2018
Играе в
Това е последният мач за българския национален отбор във втората групова фаза на световното първенство по волейбол, на което сме домакини заедно с Италия. Тази вечер от 20:40 часа приемаме Канада в Арена Армеец, а ето и моите очаквания.

Загубата от САЩ с 0:3 гейма ни прати почти в нокаут. Ясно бе, че американците са абсолютни фаворити и не случайно написах, че те са един от кандидатите за световната титла. Но те се оказаха наистина много силен тим, срещу когото нямахме никакво противодействие.

Днес приключва всичко с втората групова фаза и ще станат ясни шестте финалисти, които ще играят в Торино. България все още има минимален шанс, съвсем илюзорен, но го има. Но първо трябва да победим Канада с 3:0 или 3:1 гейма, за да запазим второто място в групата. И тогава да се надяваме на изключителни въртележки в останалите групи, за да бъдем един от двата най-добри втори отбора, които заедно с четирите победителя ще играят на финалите в Торино.

Условията, за да бъдем един от най-добрите втори отбора са: 

1.България трябва да победи Канада с 3:0 или 3:1 гейма.

2.Финландия трябва да победи Русия с 3:0 или 3:1

3.Холандия трябва да претърпи поражение от Италия независимо с какъв резултат

4.Белгия да загуби минимум два гейма от Бразилия.

Затова днес подхождам повече емоционално и с надежда, че все пак чудото може да се случи. Прогнозирам победа за България срещу Канада. Все си мисля, че момчетата на Пламен Константинов са способни да зарадват за последно (дай Боже да не е така) публиката в София. Ефбет дава супер коефициент за наш успех – 1,90, от който би трябвало да се възползвате. Пред наша публика и с последни усилия „лъвовете“ ще победят!

Канада съвсем не е случаен отбор, показа го, класирайки се за втората групова фаза в София. В нея победи Иран с 3:2, така че е повече от сериозен противник. Нашите обаче също показаха, че могат и с успеха над Иран с 3:0 повярваха във възможностите си.

А днес, ако всичко приключи, можем спокойно да кажем кой мач сложи прът в колелото на българския отбор – загубата от Иран в първата групова фаза. Ако бяхме победили, щяхме да влезем с друг актив във вторите групи и след реванша срещу иранците, днес можеше да сме с огромни шансове за финалите. Но всичко вече е минало… Стискаме палци на българите днес и пожелаваме чудото да се случи.

Единичен: Загубен
Световно първенство, втора групова фаза
20:40/23 сеп.
България - Канада
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0