Будучност – Ловчен: Прогноза и залог за финала за Купата на Черна гора от Стефан Ралчев

21:30, 30 май 2019
Играе в
И този мач няма да бъде подминат от екипа на Букмейкър Рейтинги. Финал за купата на Черна гора между Будучност и Ловчен.

Със сигурност Будучност е големият фаворит в този финал. И това е прогнозата ми – категорична победа за Будучност, която ни носи скромен коефициент от 1.50 от Winbet. Скромен, но пък, ако се комбинира с нещо друго, спокойно може да се оформи хубава права колонка.

Будучност отстрани на полуфиналите шампиона Сутиеска след две равенства, но с гол на чужд терен. Будучност завърши на второ място в крайното класиране на първенството, докато Ловчен се нареди едва 9-ти и ще се наложи да играе бараж за оставане в елита.

Така че Ловчен има съвсем други и доста по-сериозни задачи от това да се хвърли на финала за Купата. А и не съм убеден дали клубът има въобще възможности да участва в Лига Европа. Имало е много ситуации, в които скромни тимове се промъкват до финала, но после нямат пари да покрият задължения или въобще нямат лиценз за турнирите. Не знам каква е ситуацията с Ловчен, но Будучност не стана шампион и съм убеден, че ще иска да спечели Купата, за да спаси донякъде сезона.

През сезона двата отбора играха 4 пъти. В първите два мача записаха две равенства 0:0, след това Будучност разби Ловчен със 7:0, а в последната среща отново хиксираха за 1:1.

Единичен: Спечелен
Купа на Черна гора, финал
21:30/30 май
Будучност - Ловчен
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0