Будучност – Гран Канария прогноза от Евролигата на Стефан Ралчев

20:00, 25 ян. 2019
Играе в
Тук пък се срещат два от трите най-слаби отбори в класирането в Евролигата. Будучност приема Гран Канария в Черна гора.

Преди да дам прогнозата си е редно да ви припомня, че Будучност постигна две поредни победи, като последната наистина шокира баскетболна Европа – срещу актуалния шампион Реал Мадрид. Това вече е сериозно постижение, не не достатъчно за тима да мисли върху нещо друго освен просто да доиграе с чест първия си сезон при най-добрите. 

Въпросът е ще продължи ли възходът на Будучност? Ако сте гледали баскетбол в бившите югославски страни, сте наясно с атмосферата. В Подгорица е ад за гостуващите отбори. Особено за тези, които идват от Западна Европа. Аз обаче бих избягал от прогноза за краен победител, пък дори и да използвам някакъв хендикап.

Прогнозата ми е в двубоя да има под 165,5 точки. Вероятно сами подозирате, че Будучност не е от ранга на ЦСКА Москва, Реал или Фенербахче и не вкарва по 90 точки на мач. Въпреки че в първите два мача за годината черногорците реализираха 88 и 94 точки, но загубиха и двете срещи.

Испанците също не са от най-атрактивните отбори. Средната им резултатност е 78,2 точки. Смятам, че дори домакините да имат ден и да вкарат в най-добрия случай 85 точки, гостите едва ли ще стигнат 80.

Единичен: Спечелен
Евролига, редовен сезон
20:00/25 ян.
Будучност - Гран Канария
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
[1059] 100% до 200 лв Бонус код за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0