Брьондби – РБ Залцбург: Прогноза от Шампионска лига на Стефан Ралчев

22:00, 25 авг. 2021
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за двубоя Брьондби – Залцбург от Шампионската лига.
Единичен: Загубен
Шампионска лига - квалификаци
22:00/25 авг.
Брьондби - РБ Залцбург
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Тук като че ли крайният победител е ясен и това е австрийският хегемон Ред Бул Залцбург. В първия мач отборът победи с 2:1, но не това е най-лошото. Лошото за Брьондби е, че навлезе в лоша серия без победа в 7 мача!!! Въпросният в Шампионската лига и общо 6 двубоя в местното датско първенство (отборът там е с 4 равенства и 2 загуби).

Палмс Бет казино и спорт

Така че тук е излишно да търся някаква изненада, според мен е трудно да се случи.

Но все пак според мен домакините ще направят всичко необходимо поне да не загубят и домакинството си. Затова, мили приятели, давайте към 1Х, защото коефициентът е доста висок за два знака – 2.49 в Палмс Бет.

Начален бонус
3 дена!
100% до 200 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага Нов Начален Бонус Спорт на своите нови клиенти – 100% до 200 лева. Нужна е регистрация и депозит. Начален Бонус Спорт се получава под формата на Безплатен Залог.
1905
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари