Брайтън – Шефилд Юнайтед: Прогноза за краен изход на Георги Драгоев

17:00, 21 дек. 2019
Играе в
Два от традиционно по-„скромните“ клубове във Висшата лига, които обаче печелят овации този сезон, са един срещу друг в събота в 17 ч. Брайтън и Шефилд Юнайтед.
Единичен: Загубен
Англия
17:00/21 дек.
Брайтън - Шефилд Юнайтед
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Одобрението, на което се радват обаче са на различна база. При Брайтън причината е промяната в стила на игра след раздялата през лятото с „прагматика“ Крис Хютън и налагането на по-изящните идеи на Греъм Потър.

Резултатите обаче в първата една трета от сезона, че и повече, не бяха реципрочни на впечатляващия стил. В последно време все пак Брайтън навлезе в ритъм като върхът му бе победата над Арсенал, последвана от равенства с Уулвс и Кристъл Палас. От последния съперник чайките със сигурност заслужаваха повече.

Доминираха в мача тотално, но станаха жертва на няколко минута разконценратиця и възправяне на съперника си. Но дори този мач като игра, ако не непременно като резултат, бе крачка в правилната посока и отборът ще се завърне на свой терен, за да посрещне Шефилд Юнайтед, изпънен със самочувствие.

За разлика от Брайтън, при Шефилд Юнайтед това, което прави впечатление на първо място са резултатите. Отборът се задържа цял сезон в първата половина на класирането, допуснал е само четири загуби и нито една не бе навън. Точно това може да е отправна точка на прогнозата ни.

Рано или късно остриетата е логично да бъдат победени навън. Изправяйки се срещу отбор в подем и в отличен ритъм, защо да не е сега – в последната им визита от първата половина на сезона. Разбира се, следващата е на Манчестър Сити, когато да се случи е много по-логично, но истината е, че Шефилд Юнайтед започна да постига резултатите си по- трудно.

Сега е след две поредни победи в първенството, което му се случва за пръв път през сезона, но преди това не бе печелил в четири поредни кръга. Рисковано е, но наистина има логика да очакваме победа на Брайтън.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0