Бреша – Сасуоло: Прогноза на Даниел Илиев

21:45, 04 окт. 2019

Търсенето на високи коефициенти (най-вече печелившите такива) винаги са предизвикателство за всеки, а и удовлетворението от вероятната печалба винаги си заслужава. С настоящата прогноза ви предлагам рисков залог, но с определено добра възвращаемост.

На стадион „Марио Ригамонти“, Бреша приема Сасуоло в първия мач за кръга в най-елитното първенство на Италия. И двата отбора си приличат по един показател – нямат регистрирано равенство към текущия момент от шампионата.

Бреша са интересен отбор, който „показва зъби“ във всеки от изиграните си мачове, като лично аз съжалявам, че не отмъкнаха точката от Наполи – заслужаваха я. Мотивацията този път идва и от факта, че Бреша все още няма записана точка като домакин.

Такава няма и при Сасуоло като гост. Домакинските загуби от Ювентус и Болоня бяха само с един гол пасив, а и в двата мача момчетата на Корини се разписаха. Но все пак, феновете, а и треньорът ще искат да видят и материализиране на добрата игра и спечелването на някакви точки.

Сасуоло пък допусна 3 загуби в същия брой гостувания, като допуснаха 7 попадения.Отборът допуска и бележи много, но в гостуванията определено липсва самочувствие и последната загубена визита срещу Парма затвърди този факт.

Залагам на равен резултат, като краен изход, тъй като и двата отбора ще настояват за победата, но не мисля, че и Бреша, и Сасуоло ще допуснат да загубят и този мач. Освен това Сасуоло няма равен от 18.05, а Бреша – от 04.05.

Единичен: Отменен
21:45/4 окт.
Бреша - Сасуоло
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласувал 1 човек
Печели 0%
Не печели 100%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0