Бразилия – Аржентина прогноза [ВИДЕО] на Ники Александров

21:00, 16 окт. 2018
Играе в
Здравейте от мен, Ники Александров. Извън емоциите, които заливат футболна Европа тези дни с мачовете на националните тимове, предстои контрола между Бразилия и Аржентина също във вторник вечер.
Единичен: Загубен
Контрола
21:00/16 окт.
Бразилия - Аржентина
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

Лафът, който използваме жаргонно за вечното дерби у нас между ЦСКА и Левски, че ако ще на двора да играят на надпреварване на костенурки, би било интересно, то важи и за този емблематичен световен футболен сблъсък между Бразилия и Аржентина.

Какво е различното този път? Мачът е на неутрален терен, ще се играе в Саудитска Арабия. Бразилия е с може би най-доброто, с което разполага, но със стария треньор. Този, който не успя почти за класата на Бразилия да направи нещо на световното първенство. Аржентина без Лео Меси, разбира се, с по-различен състав от този, който години наред сме свикнали да виждаме.

И мнозина предричат пълен крах за аржентинците. Направи ми впечатление, че ставките за победа на Бразилия, която е символичен домакин, са някъде около 1.60. Аз пък ще опитам да предложа обръщане на нещата.

Хайде, да не е пълно, но един двоен шанс Х2 в полза на Аржентина би донесъл една добра успеваемост. Ставките за този двоен шанс варират около 2.30-2.35 на някои места.

Защо пък Аржентина да не опита в опита на временните треньори, на повиканите наскоро футболисти, да надскочи себе си именно срещу Бразилия. Какъв по-удобен момент за това. За мен този мач Бразилия – Аржентина е двоен шанс, пробвайте Х2.

Начален бонус
[НОВО] 100% до 200 лв Бонус за Нова сметка от Efbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Efbet предлага на своите нови клиенти 100% до 200 лева начален бонус. Нужна е регистрация и депозит.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0