Ботев Враца – Витоша Бистрица: Прогноза от Първа лига

20:00, 01 апр. 2019
Играе в
Един по-експериментален залог от българската Първа лига и по-точно от срещата между Ботев Враца и Витоша Бистрица. Това е последният двубой от кръга, който ще се проведе в понеделник.

Наглед нищо интересно около сблъсъка. Два отбора от долната половина на класирането, които биват разделени от 6 пункта разлика. Разбира се, за Витоша ще бъде важно да навакса тази дистанция, тъй като в противен случай ги очакват нови баражи. Помним по какъв начин се спасиха миналата година и едва ли ръководството се надява на нов късмет.

Несъмнено Ботев Враца е с една идея по-стойностния отбор, който работи в правилната насока. Покрай някои по-опитни футболисти, биват налагани юноши, което е най-резонната стратегия за просперитет в българския футбол. Сашо Ангелов добре осъзнава важността на този подход, а и е наясно, че идното домакинство е от значение както за самочувствието на избраниците му, така и за финалното разпределение на местата в Първа лига.

Финиширане на втората позиция в групата може да им подсигури участие в баражите за Лига Европа. Разбира се, не това е целта пред тях, но защо да не си опитат късмета. Предстои им домакински мач на сравнително преодолим съперник, а и ако вземат победи в двата мача срещу Верея, то целта изглежда напълно постижима.

Поради тази причина съм по-склонен да се доверя на домакините. Да, Витоша направи много по-добър сезон от предходния, но смятам, че отново елитното им статукво ще бъде решено в баражите. Доверявам се на двоен шанс 1Х, чиято ставка може да се увеличи с прибавяне на над 1,5 попадения.

Търсенето на оувър в родния шампионат може и да не ви се струва удачен вариант, но ви гарантирам, че ще бъде преодолян. Ботев и Витоша разчитат доста на случващото се в офанзивен план, а и директните им мачове го показаха нееднократно. Само веднъж линията не бе преодоляна – в последния двубой помежду им през февруари. Тогава Ботев Враца стигна до минимален успех с 1:0.

Единичен: Загубен
България, Първа лига, втора осмица
20:00/1 апр.
Ботев Враца - Витоша Бистрица
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0