Ботев Враца – Етър: Прогноза за промоция в Първа лига

20:00, 27 май 2022
Играе в
Мартин Георгиев е част от експертния екип на Букмейкър Рейтинги. Мартин е дългогодишен спортен фен и експерт в прогнозите за топ европейските футболни първенства, европейските клубни турнири, българската Първа лига, както и баскетбол и американски футбол. Той дава своята прогноза за срещата за класиране в Първа лига между Ботев Враца – Етър.
Единичен: Загубен
Първа лига
20:00/27 май
Ботев Враца - Етър
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Ох, ами как да започнем въобще за този мач? Всички видяхте какво стана в последния кръг на Първа лига и какво като цяло се случва във всички наши нива на футболната пирамида.

Дълго време през сезона изглеждаше, че Ботев Враца се е запътил към Б група, но в последния кръг врачани се „събудиха“ и вкараха 5-ца на Пирин, стигайки до баража.

Вземи бонуси на Bwin

Етър пък се опита да загуби от кого ли не само и само да НЕ се класира за този бараж.  Но нежеланието и на другите отбори в Б група да влязат в Първа лига докараха „болярите“ до този мач.

И двата тима нямат никакво бъдеще в родната ни „елитна“ дивизия. Нежеланието на който и да е от двата тима да вкарат ще си проличи – ъндърът за мен е гарантиран за 1.70 в bwin.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2560 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари