Ботев Пловдив – Берое: Прогноза за плейоф в Първа лига на Стефан Ралчев

18:30, 28 май 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за плейофа в България Ботев Пловдив – Берое.
Единичен: Спечелен
Първа лига
18:30/28 май
Ботев Пловдив - Берое
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Дойде време за плейофа, който ще определи и последният участник в евротурнирите в България. Ботев Пловдив или Берое. Канарчетата завършиха на трето място, докато Берое финишираха седми. Така играят помежду си, за да определят евроучастника.

Според мен категорично Ботев Пловдив ще излезе победител. Сигурен съм в този мач, макар че ви е ясно, че няма сигурни мачове. Ботев Пловдив е ясно, че е с класи над противника.

Всичко за Би Уин регистрацията

Дори нямам идея защо Берое завърши на това място, опитвайки се да играе още един мач за край на безкрайно трудния сезон. След ктрая на този сезон ще настъпят нови промени в състава, ново свиване на бюджета и т.н.

Докато в Ботев Пловдив нещата се развиват и според мен целите са именно участие в Европа и още подобно представяне в България и през следващия сезон.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2560 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари