Бостън – Торонто прогноза от НБА на Стефан Ралчев

03:00, 17 ян. 2019
Играе в
Един голям сблъсък между два от водещите отбори на Изток. Бостън Селтикс срещу Торонто Раптърс. А ето и моята прогноза за двубоя.

Торонто продължава да е лидер на Изток с общ баланс 33/12, докато Бостън е на пето място с баланс 25/18. Как стоят нещата с домакинския баланс на Селтикс – 15/5, а Торонто е с 15/8 като гост.

Двубоят е доста трудно предвидим, специалистите предричат, че ще има доста висока резултатност. Любопитното е, че Бостън влезе в лоша  серия и е с три поредни загуби. И трите като гост, а сега тимът е домакин. Не съм сигурен, че Бостън ще успее да надвие Торонто, който има пет поредни победи и общо взето е в превъзходна форма.

Затова и аз ще заложа в двубоя да има над 214,5 точки за коефициент 1.71 от Палмс Бет. 

Струва ми се, че домакините ще стигнат някъде около 110 точки и нагоре, като същото важи и за гостите. Така че би трябвало границата, която поставям, да бъде премината без проблеми. Като цяло очаквам наистина резултатен двубой.-

Единичен: Спечелен
НБА, редовен сезон
03:00/17 ян.
Бостън Селтикс - Торонто Раптърс
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
Exclusive
100% до 220 лева Начален бонус Спорт от Palms Bet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Palms Bet предлага следната оферта на своите нови клиенти – 100% до 220 лв. бонус (Палмс Бет е партньор на БР и бонусът е 220 вместо нормалните 200 лв.) за спорт. Нужна е регистрация и депозит през сайта на Букмейкър Рейтинги.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0