Босна – Гърция прогноза за европейска квалификация на Стефан Ралчев

21:45, 26 мар. 2019
Играе в

Предстои да прогнозирам един любопитен балкански сблъсък. Босна срещу Гърция, който ще се играе в Сараево. Срещата е във вторник вечерта.

Босна започна очаквано квалификационната кампания и на старта победи Армения с 2:1. Поглеждайки групата обаче, ми прави впечатление, че ще станем свидетели на доста изненади. Италия според мнозина е категоричен фаворит. В групата са още Босна, Гърция, Армения, Финландия и Лихтенщайн. Вероятно Босна и Гърция ще спорят за второто място, така че това се явява първи директен сблъсък за заветната позиция.

Не смея да ви предложа прогноза за победа на босненците въпреки дори ниския коефициент от около 1.70-1.80 в букмейкърите.

Спирам се на залог от над 2,5 гола в двубоя за коефициент 2.35 от Winbet. Рискувам, тъй като по начало в квалификациите от доста години съм забелязал, че не се вкарват много голове. Особено между равностойни съперници. Е, има изключения, разбира се – Холандия и Германия ни го показаха.

Ето ви една любопитна статистика – от началото на квалификациите миналия четвъртък до преди мачовете в понеделник вечерта, тоест в двубоите в четвъртък, петък, събота и неделя имаме 17 двубоя с под 2,5 гола и 18 с над 2,5 гола. Тоест, има баланс, но повечето мачове с оувъри идват и заради някои от по-силните тимове, които победиха съответно джуджета – Кипър – Сан Марино (5:0), Холандия – Беларус (4:0).

Надявам се Босна като силен домакин и много класен тим да реализира поне две попадения, а гърците да се разпишат в мача, за да имаме успех.

Отворете вашата нова сметка, като се възползвате от букмейкърите в нашия списък

Единичен: Спечелен
Европейска квалификация
21:45/26 мар.
Босна - Гърция
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза
Начален бонус
100 лв (200%) Начален бонус от Winbet
Промокод: Влез в профила си за да го видиш
Winbet предлага на своите нови клиенти Начален Бонус Спорт. Вземете 200% – до 100 лева след нова регистрация.
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0