Босна и Херцеговина – Румъния: Прогноза за Лига на Нациите на Стефан Ралчев

21:45, 07 юни 2022
Играе в
Стефан Ралчев е спортен журналист с над 15-годишен опит, а в момента е главен редактор на сайта Букмейкър Рейтинги. Експерт е в прогнозите за български и международен футбол, както и европейския баскетбол. Той дава своята прогноза за мача от турнира Лига на Нациите Босна и Херцеговина – Румъния.
Единичен: Загубен
Лига на нациите
21:45/7 юни
Босна и Херцеговина - Румъния
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза

Анализ на срещата

Едно балканско дерби, което ще се състои в Зеница. Бях убеден, че Босна, който продължава да е воден от българина Ивайло Петев, няма как да победи като гост Финландия в първия си мач. Двата тима направиха равенство 1:1. Босненците се спасиха с гол буквално в последните секунди, дело на резервата Привляк.

Направи своята Bwin регистрация

Сега обаче смятам, че босненците няма да спечелят и у дома срещу румънците. Северните ни съседи на старта на групата загубиха от Черна гора с 0:2.

Моята прогноза тук е Х2 в полза на Румъния, защото смятам, че комшиите ни отвъд Дунав няма да си тръгнат победени от Босна и Херцеговина.

Вероятни стартови състави

Босна и Херцеговина: Сахич/Газибегович-Ахмедходжич-Хаджикадунич-Колашинац/Хаджиахметович-Пянич-Прчич/Стеванович-Джеко-Крунич
Румъния: Нита/Рациу-Кирикеш-Рус-Банку/Марин-Кристя-Олару/Михайла-Танасе-Иван

Един срещу дриг

Това ще е петият официален мач между двата тима през последните 20 години, като досега не е имало равенство. Домакинът е печелил 3 пъти, а Румъния размазва Босна като гост с 3:0 през 2002-ра година.

Начален бонус
100% до 222 лева Начален бонус от bwin
Букмейкърът Bwin спортни залози предлага Бонус за своите нови клиенти в размер на 100% до 222 лв. Изисква се нова регистрация в b win!
2560 1
Вземи бонус
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари