Борусия Дортмунд – Фрайбург прогноза от Бундеслигата на Ники Александров

16:30, 01 дек. 2018
Играе в
Вече достатъчно време Борусия Дортмунд е лидер в Германия, което ни кара все повече да обръщаме внимание на мачовете на жълто-черните. Предстои им домакинство срещу отбор от златната среда. Какво по-различно би могло да се случи от поредната победа на лидера? Ще разберем в събота след 16.30 ч.

Да, по всяка вероятност Борусия едва ли ще пропусне да победи още веднъж. Загубата тотално я изключваме като вариант, равенството обаче не бива чак съвсем да се хвърля в кошчето за боклук. Но би било прекален риск да посегнем към него.

През седмицата Борусия Д направи изключително икономичен мач в Шампионската лига срещу Брюж, който имаше една-единствена цел – просто окончателно да класира немския тим за следващата фаза. И целта бе постигната след 0:0. Резултат, който ярко контрастира с гръмките голови мачове на отбора от тази есен.

Сега, при положение че Борусия вече ще мисли за Европа едва след два-три месеца, може да очакваме още по-голямо вторачване в делата в Бундеслигата. Където трябва доста яростно да се защитава първото място. И където става все по-неясно: Байерн ли продължава да е отбора, който трябва да се държи на дистанция или вече кандидати за върха са и няколко други тима, изпреварващи баварците?

Жълто-черните имат успокояващ аванс от четири точки, а двубоя срещу Фрайбург е чудесна възможност да го удържат, защо не и увеличат. След „почивката“ през седмицата може да очакваме нова вихрушка на терена в съботния следобед. И тук идва предложението ни – и двата отбора да отбележат гол – да! Този сценарий изцяло покрива вижданията на Борусия Д за краен успех в мача.

Трябва да ни помогне и статистиката, от която се вижда, че Фрайбург е вкарвал поне по един гол в последните си шест мача. А защо, вероятно се питате, това да не приклучи именно в Дортмунд? Защото Борусия е отбор, който понякога залисан във виртуозните си атаки ,допуска леко попадения. Което остава на заден план, но нас тук ни интересува предположението за залог. Коефициентът е повече от приятен – 1,90, така, че може да се опита.

Коефициентите са валидни към датата и часа на публикуване на материала (29.11.2018/12:38 часа)

Единичен: Загубен
Германия, Бундеслига, 13 кръг
16:30/1 дек.
Борусия Дортмунд - Фрайбург
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не сте съгласни с експерта?
Дайте своята прогноза
Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари