Борусия Дортмунд – Айнтрахт Франкфурт прогноза [Видео] на Борис Касабов

21:30, 14 сеп. 2018
Играе в
Здравейте, Борусия Дортмунд и Айнтрахт Франкфурт откриват третия кръг в Бундеслигата, непосредствено след паузата за мачовете на националните отбори… Вижте видео прогнозата на Борис Касабов.

Мачът е много труден за прогнозиране, защото и двата отбора не са намерили истинските си искани физиономии. След смяната на Нико Ковач в Айнтрахт Франкфурт ще настъпи сериозен ремонт, това си личи от състава на отбора, който играе колебливо. Най-напред не успя да победи във Фрайбург, после загуби у дома от Вердер Бремен.

Борусия Дортмунд е под ръководството на Люсиен Фавър, човек, от когото се очакват много сериозни успехи. Но и там нещата не може да се каже въпреки спечелените 4 точки в първите два мача, че вървят идеално. Все пак Борусия успя да се сдобие с мечтания централен нападател в лицето на Пако Алкасер и от него жълтата стена ще очаква много голове.

Именно на тази база ще легне и моята прогноза. Намират някакъв начин в последните мачове помежду си Борусия и Айнтрахт да си отбелязват доста попадения и мисля, че тази традиция няма да бъде нарушена и сега. Борусия е фаворит в мача и мисля, че победа с над 3,5 гола изглежда нещо доста резонно. Желая ви успех.

Единичен: Спечелен
Германия, Бундеслига, 3 кръг, 2018/2019
21:30/14 сеп.
Борусия Дортмунд - Айнтрахт Франкфурт
Ще бъде ли печеливш залогът?
Гласували 0 човека
Печели 50%
Не печели 50%
Печели
Не печели
Не си съгласен с експерта?
Дай прогноза

 

Открихте грешка?Съобщете ни
Все още имаш въпроси? Попитай нашите експерти!
Коментари 0